neljapäev, 13. august 2015

13.08.15: 16 päeva lõkkesündmuseni

Muinastulede ööl plaanib mere äärde minna juba tuhandeid inimesi, aga paljud ei ole veel otsustanud, kuhu randa nad lähevad ja kus on hea koht oma lõkke süütamiseks.
 
Võib-olla otsustamisel aitab eelmise, 2014. aasta kaart: SIIN
 
Kui kaarti lähemalt silmitseda, siis leiab kohad, kus juba tehakse lõket (ilmselt sama eelmise aasta seltskond koguneb ka sel aastal uuesti) ja samas leiab kohti, kust lõkketeateid ei ole tulnud. Igaüks leiab oma koha mere ääres, kitsas ei ole.
 
Ja kui koht valmis mõeldud või vaadatud, siis andke ka meile teada, kuhu lõke tuleb. Lisaks kirjutage, kes teatab ja lõkke arvu juurde andke ka teada, kui palju inimesi plaanite kohale kutsuda.


http://www.muinastuled.ee/teata-lokkest/
Siia klikates saad lõkke lisada
 
Lõkke registreerimise kirjelduse reale pange võimalikult täpselt info kirja, kuhu lõkkekoht tuleb. Siis saame kohta täpsustada juhul, kui kaardile asukoha kandmine untsu läinud.
 
Kui lõkke märkimisel juhtus viga, tehke uus registreerimine. Info administraator leiab sarnased teated üles ja nendest vale asukoha leidmisel kustutab ühe teadetest.
 
13. augusti seisuga on meile teada antud 80 lõkkest ja nende lõkete juurde on kutsutud 5000 inimest. Facebooki 2015 aasta sündmusel osaleb tänase seisuga 5300 inimest, aga valdav enamik neist ei ole lõkkekohast teada andnud.
 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar