reede, 26. august 2016

Läbi aegade kõige rohkem kontserte muinastulede ööl!

Klikka pildil, et jõuda avalike lõkkeürituste kaardini. Suumi kaardil oma asukoha lähedale ja leiadki lähima ürituse.

Sel aastal on avalikke lõkkeüritusi eriti palju. Selleks, et infos ja asukohtades kõige paremini orienteeruda, panime taas kokku kaardi, kust enda asukohast lähtuvalt on hea lähim avalik lõkkeüritus leida.

Paljud maakonnalehed on kokku pannud nimekirja lõkkesündmustest, kuhu on rahvast kutsutud. Kultuuri.info on ka oma soovituste nimekirja kokku pannud oma blogis. Mobiiliäpp Liveteam.ee aitab samuti lähimaid üritusi üles leida.

Facebooki-lehe info põhjal selgub, et laupäeval minnakse lihtsalt lõkkeid vaatama või külastatakse avalikku lõkkeüritus, aga me seda eriti ei soovita. Tuleb teha oma lõke sinna, kus on vähem rahvast, jäävad ära kära, prügistamine, mereäärsed ummikud ja autoga seotud mured.
http://www.geoape.com/muinastuled
Ära unusta oma lõkkest teada anda!
Omaltpoolt soovitame pigem väiksemaid üritusi külastada. On seda õhustikku ja pidulikkust. Varasemate aastate tagasiside põhjal tuleb välja, et suurürituste külastajate ootused on üsna suured ja tihti pettutakse ebamugavuste ilmnedes (raske liikuda, liiklusummikud, esinejaid ei näe jms). Neis kohtades, kus liigub rohkem kui 1000 inimest, aga professionaalselt korraldatud üritusi tasub ikka külastada. Suuri rahvakogunemisi vältides pigem leida koht, kus omaette olla ja tunda rõõmu naaberlõketest, mida ka linnatuled ei kustuta.
Sel aastal on igas maakonnas kuskil lihtsalt suur lõke, muusikaga sündmus, suisa kontsert või ka festival. On ka käsitöötubadega üritusi, vabaõhukinosid, pimedas pildistamise koolitus, vabaõhuetendusi päris mitu ja kindlasti ei tasu ära unustada, et paljudes linnades on eelnevalt rohkelt kultuuriüritusi.

Esinevad pea kõik Eesti kuulsamad lauljad ning lihtsalt lõõtsamängijad-rahvamuusikud või DJ-d.

Tulge mere äärde, ehk näete isegi virmalisi!

http://www.geoape.com/clients/muinastuled/?tag=MT-avalik-2016&height=1000


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar